Friday, September 14, 2007

Lavina


Lavinia Parva nu e doar o fata extrem de frumoasa si talentata, dar si foarte isteata. Bruneta a terminat Facultatea Romano-Americana cu brio si se poate lauda cu licenta in management, obtinuta cu nota 9,20. Aceasta a fost una din marile sale ambitii si pentru asta a invatat noapte si zi, ajutata si de lecitina. Lavinia si-a dorit dintotdeauna sa fie o femeie de afaceri de succes si sa-si asigure un trai decent, prin fortele proprii. Asta nu inseamna ca frumoasa bruneta nu a mai primit o mana de ajutor de-a lungul carierei muzicale.

Oana Zavoranu


Oana este una dintre cele mai spectaculoase aparitii pe scena vietii publice din Romania ultimilor ani. Este sexy, mereu suprinzatoare, e tonica si atat de directa, incat te poate speria un pic daca nu esti obişnuit. Sincera si indrazneata, pasionala si ambitioasa, pe scurt. Iubita de unii, blamata de altii, cert este ca Oana nu poate trece indiferenta. A reusit sa impuna un stil si sa-si lase amprenta puternicei sale personalitati in toate proiectele in care a fost implicata.


Nu demult, a avut loc in clubul bucurestean Paradiso lansarea albumului de debut al Oanei Zavoranu, "Mai buna ca niciodata". Materialul contine 10 piese, compuse de Adi Korect si Silviu Paduraru.Cantareata a interpretat live pentru publicul numeros toate piesele de pe album, pe unele chiar fiind rugata de spectatori sa le repete. Oana si-a (in)cantat audienta cu melodii precum "Eu pot trisa", "Tu", "Am gasit la tine dragostea", "Pusa pe fapte", sau "Carino", piesa intepretata de trei ori.