Friday, September 14, 2007

Oana Zavoranu


Oana este una dintre cele mai spectaculoase aparitii pe scena vietii publice din Romania ultimilor ani. Este sexy, mereu suprinzatoare, e tonica si atat de directa, incat te poate speria un pic daca nu esti obişnuit. Sincera si indrazneata, pasionala si ambitioasa, pe scurt. Iubita de unii, blamata de altii, cert este ca Oana nu poate trece indiferenta. A reusit sa impuna un stil si sa-si lase amprenta puternicei sale personalitati in toate proiectele in care a fost implicata.


Nu demult, a avut loc in clubul bucurestean Paradiso lansarea albumului de debut al Oanei Zavoranu, "Mai buna ca niciodata". Materialul contine 10 piese, compuse de Adi Korect si Silviu Paduraru.Cantareata a interpretat live pentru publicul numeros toate piesele de pe album, pe unele chiar fiind rugata de spectatori sa le repete. Oana si-a (in)cantat audienta cu melodii precum "Eu pot trisa", "Tu", "Am gasit la tine dragostea", "Pusa pe fapte", sau "Carino", piesa intepretata de trei ori.

1 comment:

Erick said...

Salut, Adi. Pe moment s-ar parea ca atat pot spune, dar trebuie sa continui si sa recunosc ca m-ai fermecat, din punct de vedere muzical, cu vocea si melodiile tale, in special "Nu vreau poveste de amor"! Felicitari si pentru schimbarea look-ului si pentru talentul tau. Am postat deja o melodie la mine pe blog si as dori sa pot sa fac "mica promovare" prin postarea a cat mai multe melodii...pentru ca meriti.
Mult succes si ... astept cu nerabdare aparitiile tale!