Monday, September 10, 2007

KOREKT Ft. RAFAGA

O NOUA IMAGINE, UN NOU STIL, UN NOU VIDEOCLIP, O NOUA TRUPA CAT MUSIC!
Dupa mai bine de zece ani de cariera muzicala, KOREKT semneaza cu cea mai importanta casa de discuri din Romania!
Trupa KOREKT este cunoscuta publicului larg pentru colaborarea cu Lavinia (ex-Spicy), pentru piesa si videoclipul "Doar eu sunt perechea ta", un megahit al anului 2005.
Componenta trupei este in prezent urmatoarea: Adrian Cristescu (compozitor, textier, orchestrator, inginer de sunet, producator muzical), George Mihalcea (un artist cu o tehnica si un timbru vocal deosebit) si Diana Istrate (care a fost cooptata in trupa in 2006, o voce excelenta si o prezenta scenica plina de dinamism care a revigorat aparitiile trupei).
Prima piesa interpretata de KOREKT in aceasta formula a atras atentia lui Radu Fornea (United Media Group) care a semnat cu trupa un contract de management si impresariere. Radu Fornea a facut imediat cel mai important pas pentru cariera trupei: i-a propus proiectul lui Dan Popi, directorul casei de discuri Cat Music. La inceputul anului 2007 s-a semnat contractul de productie muzicala a unui nou album. Odata facut acest pas, evolutia trupei s-a schimbat in totalitate.
In primavara lui 2007, Adrian a primit sarcina de a crea o piesa care sa convinga binecunoscuta trupa Rafaga sa colaboreze cu KOREKT, pentru un featuring. Impreuna cu Silviu Paduraru, Adrian a facut piesa "Sabes", care a impresionat placut staff-ul Rafaga. Rafaga a venit in Romania pentru a inregistra piesa si pentru a filma videoclipul destinat promovarii acesteia. Single-ul va fi inclus pe noul album KOREKT, preconizat sa apara in toamna.
Videoclipul a fost filmat intr-un studio de inregistrari si la Palatul Mogosoaia, in doua zile, insa la interval de o saptamana, datorita programului foarte incarcat al trupei Rafaga din acea perioada. Regizorul videoclipului a fost Dragos Stanescu (Sahia Film). Cele doua trupe s-au simpatizat din prima clipa, intelegandu-se bine pe platourile de filmare. "Cei de la Rafaga sunt profesionisti in toata puterea cuvantului, foarte seriosi si punctuali. Consideram ca am avut marea onoare sa aparem alaturi de o trupa atat de importanta, ata de iubita de public" (KOREKT).
Acum trupa KOREKT are o noua imagine, un nou stil, un nou videoclip si se pregateste sa lanseze un nou album. Fiti cu ochii pe KOREKT, cea mai noua trupa latino-dance din Romania!